DOTA 2 Şampiyonası'nda Rekor Ödül Havuzu

Şimdiden 5.5 milyon dolara ulaştı bile.

International DOTA 2 Championship'in ödül havuzu gün geçtikçe büyüyor. The International, beşinci senesinde bayağı sağlam bir ödülle geliyor.

Geçen perşembe 1.6 milyon dolarla başlayan ödül havuzu, üstüne eklenen 3.6 milyon dolarla şimdiden 5.5 milyon doları buldu.

Bildiğiniz üzere insanların Compendium'un görevlerini yerine getirmek ya da bu başarımları parayla alabilmeleri The International'ın parçası. Bu sene beşincisi düzenlenen The International'da ise ufak bir problem var. Polygon'un belirttiği üzere kimi oyuncular üst seviye başarımların para ödenmeden alınamayacağını söylüyor ve durumdan şikayet ediyorlarmış. Önceki senelerde ise durum görünüşe göre böyle değilmiş. Başlangıç fiyatı 9.99 dolar olan, ama 27.99'a 50. seviyede de satışa sunulan Compendium'un parası doğrudan da ödül havuzuna gitmiyor bu arada.

Valve, Compendium'dan kazandığı paranın %25'ini havuza ekliyor. Yani buna göre 10 milyon dolardan fazla para kazanmış durumda firma. Üstelik yol daha uzun, kim bilir The International'ın havuzu daha ne kadar büyüyecek.

Dota 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum