Dune 2, 2023 Sonuna Ertelendi

Bir aylık bir çöl temizliği arası

Warner Bros ve Legendary ortaklığında izlediğimiz Dune tam gaz devam filmine doğru ilerliyor. Denis Villenueve'nin yönetmenliğini yapacağı Dune 2 normal şartlarda 2023 yılının Ekim ayında vizyona girecekti. Ancak Warner Kardeşler bir takvim değişikliğine giderek filmi 17 Kasım 2023'e erteledi. Bu takvim değişikliği ile birlikte Dune'un gişede şimdiden belli olan yeni rakipleri de oluştu.

Benzer bir dönemde The Hunger Games: Ballad of Songbirds and Snakes ile birlikte The TrollsTopia filmi de vizyona girmiş olacak. Variety'nin duyurduğu habere göre stüdyodan erteleme kararıyla ilgili bir açıklama gelmemiş. Muhtemelen Warner Bros'un kendi iç takviminde bir takım değişiklikler yaşanmıştır ve nihayetinde böyle bir karar alınmıştır. Özellikle pandemi döneminde sıkça uzun uzun ertelemeler yaşadığımız için bu yaklaşık bir aylık erteleme çok da üzücü değil. 

Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson ve Zendaya gibi isimlerin rollerine geri döneceği devam filminde Lea Seydoux ve Christopher Walken gibi yeni yüzleri de göreceğiz. Henüz devam filminin senaryosuyla ilgili elimizde hiçbir bilgi olmaması ise bazı hayranları şüphelendirmeye başlamış durumda. Ancak Denis Villenueve projenin başında olduğu sürece Dune: Part Two için de beklentilerimiz epey yüksek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum