Advertisement

Dwayne Johnson, It Takes Two Filminde Yapımcı Olarak Görev Alacak

Başrolde de The Rock görürsek kimse şaşırmasın

Oyun filmlerinin giderek daha büyük bir trend haline gelmesi doğal olarak bolca yapımcıyı da bu tarafa çekmeye başladı. Sonic ile başlayıp sonrasında çok fazla oyun adaptasyonunu ekrana taşıyacak olan dj2 bu alanda öncü olmayı başarırken pek çok yapım şirketi de artık oyun filmlerine daha sıcak bakmaya başladı. Dwayne Johnson'ın sahibi olduğu Seven Bucks Productions da bunlardan birisi. İlk olarak Variety'nin duyurduğu habere göre Seven Bucks, Amazon Stüdyoları ile birlikte It Takes Two filminin yapımcılarından birisi olacak.

Dwayne Johnson'ın yanı sıra Dany Garcia ve Hiram Garcia da yine filmin yapımcıları arasında yer alan isimlerden. Bir diğer iddia ise The Rock'ın sadece yapımcılık ile yetinmeyeceği yönünde. Söylentilere göre The Rock yeni filmde başrol olarak da karşımıza çıkabilirmiş. Henüz resmiyete dökülmese de bu ihtimalin epey güçlü olduğu belirtiliyor. May ve Cody isimli boşanma arifesindeki bir çifti konu alan oyunun hikayesinde iki oyuncak bebeğe dönüşen ebeveynlerin bedenlerine kavuşmak için yaşadığı fantastik maceraya tanıklık etmiştik. 

Tomb Raider, Disco Elysium ve Sleeping Dogs gibi oyunları da ekrana taşımaya hazırlayan dj2'nin bu adaptasyon konusunda epey geniş bir cephanesi var. Muhtemelen bu projelerin ardından dj2 ve yeni ortaklarıyla birlikte daha bolca oyunu film ya da dizi olarak izleyeceğiz. It Takes Two filmi için ise henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum