E3 2015 - Electronic Arts (EA) Konferansında Neler Oldu?

EA Heyecanı (mı?)

Bethesda, Microsoft derken sırada EA var!

EA, Mass Effect'in yeni oyunundan bir video gösterek konferansa hızlı bir giriş yaptı.

Ardından biraz şive sıkıntısı çektik diyebiliriz. İngilizceler tam kulağımıza oturamadı zaman zaman, ama ana noktayı anladık. Ve bu ana noktadan seken haberleri sizlere ulaştırmak için çabamızı gösterdik (takdir edin biraz be :)

Buyrun EA konferansından çıkanlar:

Mass Effect Andromeda Duyuruldu

Yeni Mass Effect, EA konferansının açılışını oluşturdu. Bu kısa videodan ne bekleyeceğimizi kestirmek zor. Fakat yine de göz atmakta fayda var. Mass Effect sonuçta, boru mu canım?! (Değil!)

Need for Speed Çıkış Tarihi Açıklandı; Video Geldi

Seriyi köklerine döndürmeyi planlayan Need for Speed için ilk detaylar geldi. Bu detayları ve yayınlanan videoyu başlığa tıklayarak görebilirsiniz.

Star Wars: The Old Republic'in Yeni Genişleme Paketi İçin Sinematik Video Geldi

Star Wars Oldu Republic'in ek paketi için harika bir CGI video geldi. Adamlar bu CGI işini gerçekten iyi yapıyor. Oyunu nasıl derseniz, dertli olan çok...

Unravel için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Oldukça sağlam, oldukça tatlı, oldukça iyi gözüken bir oyun var sırada. Yapımcısının elleri titreyek anlattığı Unravel, EA konferansının en etkileyici yanlarından biriydi açıkçası.

NBA Live 16 için Video Çıktı

Yine, yeni, yeniden zorluyor EA... Normal tabii ki, sonuçta ellerinde bir marka, alınmış lisanslar var. Fakat karnımız tok artık. EA'in geçen sene çıkardığı NBA Live 15 videosu da gayet iyi duruyordu, fakat oyunu gördük... Umarız NBA Live 16 çok daha iyi olur.

FIFA 16 için İlk Video Geldi

Önce Pele geldi... Uzun uzun konuştu sağolsun... Sonra gitti. Ardından FIFA 16 için ilk video geldi. Çok bir şey görmesek de oyun hakkında ilk bilgileri aldık. Açıkçası temel mantıkta aman aman bir değişiklik yok... Şu aşamada ihtiyaç var mı? Orası da ayrı bir tartışma konusu.

Mirror's Edge Catalyst Çıkış Tarihi ve İlk Oynanış Videosu Geldi

Merakla beklediğimiz bir başka oyun daha çıktı karşımızda. Mirror's Edge'in reboot'u diyebileceğimiz Mirror's Edge Catalyst'i gördük, çıkış tarihini sonunda öğrendik.

Star Wars: Battlefront'un Yeni Multiplayer Videosu Yayınlandı

Konferansın en sonunda Star Wars: Battlefront sahneye çıktı. PlayStation 4 üzerinden alındığı belirtilen bir oynanış videosu yayınlandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum