E3 2015 - Microsoft Konferansında Neler Oldu?

Sıra geldi Microsoft'a

Bethesda'yı geride bıraktık. Fakat asıl olay bu gece başladı diyebiliriz...

Daha doğrusu asıl uykusuzluk bu gece başladı diyeyim... Microsoft ile E3 2015 gecesine başladık. Ve hızlı bir oyun turunun ardından konferansı geride bıraktık. Peki neler gördük?

İşte Microsoft konferansını kaçıranlar için büyük fırsat! (Şok şok şok!)

Sizler için konferansta yer alan haberleri bu sayfada derliyoruz. Özet niteliğindeki bu sayfada ilgili başlıklara tıklayarak alakalı haberleri detaylarıyla görebilirsiniz:

Xbox One’a, Xbox 360 Geri Uyumluluğu Duyuruldu

Konferansın başlarında Microsoft bir sürpriz yaparak Xbox One'a Xbox 360 oyun desteğinin geleceğini açıkladı.

Gears of War 4 Duyuruldu; Oynanış Videosu Geldi

Merakla beklediğimiz, çıkıp çıkmayacağından emin olamadığımız Gears of War 4, Gears 4 ismiyle konferansta sahne aldı. Ama oynanış videosu benim gibi bir Gears of War hastasını tatmin etmedi açıkçası. Umarım daha iyi bir şeyler göreceğiz oyunla ilgili...

Fallout 4'ten Yeni Oynanış Videosu

Fallout 4 yeni oynanış videosuyla Xbox One konferansında da kendini gösterdi. Üstelik de Xbox One oyuncularına bir dolu güzellik getirerek. Bunlardan bir tanesi Fallout 3'ün Xbox One'a gelecek olması ve Fallout 4'ü alanlara ücretsiz olması.

Rise of the Tomb Raider'dan İlk Oynanış Videosu Geldi

Microsoft konferansında yer almasını beklediğimiz bir diğer önemli oyunda Rise of the Tomb Raider'dı. Kendisiyle ilgili ilk oynanış videosunu da bu konferansta görme şansı yakaldık.

Halo 5 Guardians İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Halo 5 Guardians da Microsoft'un önemli kozlarından biriydi. Gösterilen videolar ofistekileri çok tatmin etmese de Halo seven arkadaşlarımızın muhakkak göz atması gerek. Özellikle grafikler şahane gözüküyor.

Forza 6'dan Yeni Bir Video Ve Çıkış Tarihi

Microsoft'un daha önceden duyurduğu Forza 6 ilk kez E3'te kartlarını ortaya döktü. Oyunun çıkış tarihi de açıklandı.

Xbox One'dan VR ve Hololens Açılımı

Hololens ve VR konusunda Xbox One, oldukça iddialı bir giriş yaptı. Yayınladıkları Minecraft videosunu muhakkakak göz atın derim.

Dark Souls 3 Etkileyici Bir Video Eşliğinde Duyuruldu

Dark Souls 3 için sızıntı haberler gelmişti, fakat oyun E3 2015 konferansında resmi olarak ilk kez duyuruldu. Üstelik de etkileyici bir video ile!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum