En Güçlü Steam Machine Zotac Tarafından Geliştiriliyor

Zotac tarafından rakiplerini kıskandıracak hamle geldi

Bilgisayarları evimizin salonlarına taşımayı hedefleyen Steam Machine'lerin sayısı artmaya başladı. Bilgisayar donanımı geliştiren firmalar arasında başı çeken isim Zotac ise şimdiye kadar ki en güçlü Steam Machine sistemini geliştirdiğini açıkladı.

NEN Steam Machine ZBOX-SN970-P adını alan Steam bilgisayarının kasası 210mm x 203mm x 62.2mm ölçülere sahip olacak. İlgili kasa, işlemci gücünü ise dört çekirdekli ve 2.8GHz hız limitine çıkabilen Skylake tabanlı Intel Core i5-6400T'den alıyor. GPU tarafında ise geliştiricilerin, 192-bit veriyoluna sahip 3GB GDDR5 bellekli GTX 960 ekran kartını tercih ettiği söyleniyor.

Bellek kısmında 8GB RAM standardını kendine sınır belirleyen cihaza 1TB kapasiteli depolama birimi eşlik ediyor. 1 adet M.2 SATA slotu, AC WiFi standardı, Bluetooth 4.0, USB 3.0 ve USB 3.0 Type-C gibi veri portları bulunan kasanın içerisinde iki adet radyal soğutucu bulunuyor. 4 adede kadar Steam kontrolcüsünü destekleyen kasayı satın aldığınız zaman bir adet Steam kontrolcüsüne ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

Steam OS işletim sistemini kendine temel edinen cihazın market fiyatı ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum