Fallout 4 Creation Kit Açık Betada

Olasılıkları düşündükçe heyecanlanmak

Bethesda'nın 2016'nın başında çıkartacağız dediği, ama bir olasılıkla ilk DLClerini sattırmak için ötelediği, Fallout 4 Creation Kit'in açık betası başladı.

Yayınlanan videoda uzun süre sonra ilk kez Todd Howard'ı görüyoruz. Morrowind'den bu yana oyunlarında modların önemli bir yeri olduğunu ve oyunculara istediklerini yaratma imkanı verdiklerinden söz ediyor. Ekip oyunu yaparken kullandıkları Creation Kit'ten tüm oyuncuların faydalanabileceklerini, oyunun beğenmedikleri bir yanını düzeltip eksik gördüklerini ekleyebileceklerini söylüyor. Gerçi "Soru, Evet, Hayır, Dalga geçme" şeklindeki 4 seçenekli diyalog sistemi nasıl düzeltilebilir bilmiyorum ama...

Hem PC hem konsol sahipleri Bethesda.net hesabı alarak oyunun ana menüsündeki Mods bölümünden modlara göz atıp indirebilecekler. Denemek için Bethesda.net launcher'dan Creation Kit'i indirebilir ve nasıl kullanıldığını öğrenmek için mod aracının sayfasından tutorial'lara bakabilirsiniz. Videoda Oblivion'a gönderme yapan, yüzünüzü gülümsetecek bir mod da bulunmakta. Xbox One kullanıcıları Mayıs, PS4 kullanıcıları ise Haziran ayında Fallout 4 modlarına erişebilecekler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum