Bir oyuncu yememiş içmemiş, Fallout 4’te yer alan tüm bilgisayar terminallerini gezip hepsinin tek tek ekran görüntüsünü almış sevgili Oyungezerler.
Geçtiğimiz ay, Fallout 4’ün baş yapımcısı Todd Howard oyunda hâlâ keşfedilmeyi bekleyen sırlar olduğunu söylemişti hatırlarsanız. Lavonicus takma adlı bir oyuncu da bunun üzerine harekete geçip oyundaki tüm terminalleri dolaşmış. Ve tüm bu uğraşısı tam 25 saat sürmüş.
Lavonicus bunu başarabilmek için bir harita kullanmış, ek olarak ziyaret ettiği her binanın adını da bir kenara not almayı ihmal etmemiş. Keşfettiği 1364 bilgisayarın tamamını Steam profili üzerinden herkese açık olarak paylaşan oyuncu, tüm bu çabalarına rağmen Howard’ın bahsettiği o son sırrı bulamamış.
Oyuncuları yardıma çağıran Lavonicus, bunun yanı sıra oyunda çalışmayan pek çok terminal olduğunu da keşfetmiş ve bunun da bir sırrı olup olmadığı merak konusu.
Bilgisayar terminallerine göz atmak ve Lavonicus’a aradığı sırrı bulmasında yardım etmek isterseniz sizi buraya alalım.
















