Far Cry 4 Korsancıları Nasıl Gafil Avladı!

Çakal Ubisoft!

Bugün resmi olarak yayınlanacak olan Far Cry 4 ne yazık ki 2-3 gün önce ön yükleme sırasında kırılarak malum ortamlara düşmüştü. Durumdan şiakyetçi olan Ubisoft ise çok zeki bir şekilde önceden önlemini alarak korsan oyuncuları gafil avladı.

Oyunun PC sürümüne eklenen ufak bir numara ile oyunun ilk sürümünde FOV barını koymayan yayıncılar ilk gün güncellemesi ile bu barı oyuna eklediler. Fakat bu sırada oyunun ilk sürümünü korsan olarak edinen bir çok oyuncu, oyunun baş yapımcısı Alex Hutchinson'a twitter üzerinden ulaşarak oyunda neden FOV barının olmadığı konusunda sitemde bulundu. Hutchinson'ın bu şikayetler üzerine attığı twit ise tarihi bir ayar niteliğinde idi,

"PC oyuncuları! Eğer sağda solda oyunun FOV barına sahip olmamasından şikayet ediyorsanız, oyunu korsan olarak edinmişsiniz."

Yani oyunun ilk sürümünü korsan olarak edinen oyuncular oyunun FOV barına ulaşamayacak ve belki daha bir çok eksik ile oyunu oynamaya devam edecekler. Ubisoft'u sık sık eleştirirz ama bu erken önlemleri için de tebrik etmek lazım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum