Far Cry 4’ün Season Pass’inde PvP Var!

Üstelik hepsi bu kadar değil.

Her oyunda olduğu gibi Far Cry 4’te de Season Pass detayları döküldü çıkmaya yakın zamanlarda.

Season Pass, bünyesinde ister tek başınıza, ister Co-Op olarak yapabileceğiniz görevler barındırıyor. Kyrat’tan o kadar da kolay ayrılamayacaksınız yani. İçerik şu şekilde:

The Syringe: Season Pass sahiplerine ilk günden sunulacak olan bu içerik, Nadir ve güçlü bir tarifin Pagan Min’in askerlerinin eline düşmesini engellemek üstüne kurulu. İster tek başınıza, ister Co-Op olarak oynayabilirsiniz.

Escape from Durgesh Prison: Ajay ve Hurk, bir şekilde Yuma’nın hapishanesine düşmüşler. Bir takım olarak buradan kaçmak, şu anki en büyük dertleri.

Hurk Deluxe Pack: Daha çok Hurk’ün hikayesi etrafında dönen beş farklı görev. Bu görevler ister tek kişi, ister Co-Op şeklinde oynanabilir.

Overrun: Oyunun PvP modu, size Rakshasa ya da Golden Path’in tarafını seçip Kyrat’taki tarafsız bölgeleri ele geçirme seçeneği sunuyor.

Valley of the Yetis: Ajay’ın helikopteri acımasız bir Himalaya yamacına çakıldı. Gündüzleri kampını geliştirmek, etrafı araştırmak ve gerekli ekipmanları bulmak için çaba sarf ederken geceleri gelen tehlikeye karşı koymak zorunda. Yine bu mod da hem tek kişilik, hem de Co-Op olarak oynanabiliyor.

Season Pass, 23.00 pound’luk fiyata sahip, oyunun çıkış tarihiyle eşzamanlı olarak 18 Kasım’da Season Pass içerikleri de satışa sunulacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum