Far Cry Primal'a Hayatta Kalan Modu Geliyor

"Gerçek taş devri"

Fallout 4'ün elden geçirilen Survival zorluk seviyesi diğer oyun yapımcılarını ve oyunları da etkiliyor.

Ubisoft, Far Cry Primal’ı daha zorlaştıran Survivor modunu duyurdu. Zorluk seviyesiyle beraber seçilebilen Survivor modunun getireceklerine bir bakalım:

Düşmanların dayanıklılığı artıyor. Düşman ve hayvanlarla daha az karşılaşacaksınız.

Mini harita kendiliğinden kapalı ve haritayı kaplayan sis daha yoğun olacak.

Takkar artık baykuşuyla yağmuru kontrol edemeyecek. Ateşe ve soğuğa karşı daha dayanıksız ve bu yüzden soğuk havalar için kalın giyinmek önem teşkil edecek.

Cephane anında üretilemeyecek, birkaç saniye bekleyeceksiniz.

Oyuna dayanıklılık barı ekleniyor. Tükendiği zaman Takkar yavaşlayıp güçsüzleşecek ve kısa bir süre soluklanması gerekecek. Hızlı seyahat (fast travel) dayanıklılık ve yiyecekten harcayacak.

Hayvanları evcilleştirmek zorlaşıyor. Şöyle ki artık bir hayvana yem verip evcilleştirmek için canının yarısını götürmeniz gerekecek. Ender hayvanlarınız dahil ölen hayvanlarınızı hiçbir şekilde geri çağıramayacaksınız, gidip yenisini bulmanız gerekecek.

İyi bir gelişme, avcı görüş (Hunter Vision) süresi artacak.

Buna ek olarak oyunda tercihe bağlı olarak kalıcı ölüm (permadeath) seçeneği de ekleniyor. Öldüğünüz an taş devri maceranız sona erecek yani. Ubisoft, oyunu Extreme zorluk seviyesinde, Survivor modu ve permadeath etkinleştirilmişken bitiren oyunculara da özel bir ödül verecekmiş.

Ubisoft, Survivor modunu 7 Nisan’da Twitch yayınıyla gösterecek ve 12 Nisan’da bir yamayla ile oyuna ekleyecek. Son olarak bu yamayla PC sürümüne 4K çözünürlük desteğinin geleceğini de söylemiş olayım.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum