Farming Simulator 19’un Yeni Tanıtım Videosu Çiftlik Hayvanlarına Odaklanmış

Etinden, sütünden, yününden...

Focus Home Interactive tarafından geliştirilen Farming Simulator 19'un çıkışına bir ay kadar bir süre kaldı. Bu süre zarfında oyuna ilgiyi canlı tutmak isteyen yapımcılar yeni bir video paylaştılar. Paylaşılan videoda odak noktası ise çiftlik hayvanları.

Bu zamana kadarki en büyük Farming Simulator deneyimini sunacaklarını söyleyen yapımcılar, çiftliğinizde çeşit çeşit hayvana ev sahipliği yapacağınızı, onların farklı ihtiyaçlarını karşılayıp sonucunda da her birinden farklı ürünler elde edebileceğinizi belirtiyorlar. Her bir hayvan türünün değişik yaşam alanı, yem, makine ve teçhizat vs. ihtiyaçları olduğunu dikkate alırken, bir yandan da pazarda en çok talep edilen ürünlerin ne olduğunu da göz önünde bulundurmanız gerekecek.

Oyuna yeni eklenen bir özellik olarak atınıza atlayıp çiftlik etrafında dolanabileceğiniz, aynı zamanda onları eğitip, yetiştirip iyi bir fiyatla satabileceğiniz belirtilmiş. Oyunda 300'ün üzerinde araç ve ekipman olacağı, ayrıca yeni mahsuller de bulunacağı eklenmiş açıklamaya.

Farming Simulator 19, 20 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One platformları için gelecek. İlgilenenler varsa oyunun internet sitesine şuradan ulaşabilirler.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum