'FIFA 14 Serinin En İyisi Olacak'

EA Sports yeni oyunlarına oldukça güveniyor.

Her sene hararetli tartışmalara yol açarak, meraklı bakışlar altında çıkan FIFA’nın yeni oyunu oldukça iddialı geliyor (şaşırmadık tabii ki). EA'dan Sebestian Enrique yaptığı açıklama ile serinin en iyisini ortaya koymak istediklerini belirtti (buna da şaşırmadık).

Ayrıca serinin bir önce ki oyunu FIFA 13’e kıyasla daha iyi satış rakamlarına imza atmak istediklerinin altını çizen Enrique,Call of Duty’yi de bu anlamda geçmek istediklerini dile getirdi (buna şaşırdık açıkçası).

Konami’nin yaptığı oyunları başarılı bulduklarını, aynı zamanda da saygı duyduklarını belirten Enrique, PES ile tatlı bir rekabette olduklarını belirtse de pek çok oyuncunun FIFA oynamayıp Call of Duty oynadıklarını; bu CoD oyuncularını da FIFA'ya çekmek istediklerini belirterek hedeflerinin çok yükseklerde olduğunu ima etti.

Hemen hatırlatalım PC, PS3 ve Xbox 360 için açıklanan FIFA 14’ün geniş bir tanıtımı önümüzdeki günlerde yapılacak. Geçtiğimiz günlerde ise FIFA 14'ün ilk bilgileri ve görüntüleri çıkmıştı hatırlarsınız. Bakalım oyun içi videolar geldikçe FIFA 13'ten ne kadar farklı bu ailenin yeni üyesi, göreceğiz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum