Final Fantasy 7 Remake İçin Son Zamanların En Kötü AAA PC Portu Deniyor

Paranızı çarçur etmeden önce bir daha düşünün

Digital Foundry işini en iyi yapan sitelerden biri, özellikle de yeni çıkan oyunların performansları hakkında son derece değerli bilgiler veriyor ve ilgi çekici video ve metin analizleri yayınlıyor. Sitenin Final Fantasy 7 Remake hakkındaki değerlendirmesi de oyuncular tarafından merakla bekleniyordu ama görünüşe göre bu biraz gecikecek.

Alex Battaglia, oyunun çıkış gününde bir tweet atmış ve "FFVIIR'yi yazmayacağım ama render edilmiş grafiklerde anında karşılaştığınız takılmalar kesinlikle kabul edilemez. Bu oyunu PC'de yayınlanmadan önce test eden ve oynayan herkes, sinematik oyununuzun bunu yapmaması gerektiğini biliyor olmalıydı" demişti.

Bir diğer Digital Foundry çalışanı John Linneman ise bu raporları teyit ederek "bu hikaye anlatımının merkezinde kusursuz bir sunumun yer aldığı bir oyun ve bu versiyon bunu bozuyor" diye eklemişti.

Bu sorunlarla ilgili bir video bu hafta içinde yayınlanacak ama Alex Battaglia bu sefer de resetera'da konuştu ve "Naçizane fikrim bu oyunu kimsenin satın almamasıdır. Bu uzun zamandır PC'de gördüğüm en kötü AAA oyun" dedi. Alex'in video hazırlarken kullandığı sistemi RTX3090 ve 10900k kullanıyor ve bu takılmalar 1080p'de bile yaşanıyormuş.

Zaten oyunun PC'de 70$ / 80€ etiketle çıkması tepki çekmişti, Square Enix PC platformunda bu fiyat seviyesini kullanmaya başlayan ilk büyük yayıncı oldu. Bizdeki satış fiyatı ise 699 TL.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum