Final Fantasy XV'ten Yeni Bilgiler ve Göz Kamaştıran Bir Oynanış Videosu

O Arabada Olmak Vardı Şimdi

Final Fantasy XV de tabii ki TGS'de boy gösterdi.

Biz görmeyeli önemli bir gelişme olmuş. Oyunun başındaki Tetsuya Nomura, sadece Kingdom Hearts 3'e odaklanabilmek adına FFXV'i bırakmış. Onun yerine projenin başına Final Fantasy: Type-0'nun yönetmeni Hajime Tabata getirilmiş. Type-0'yu oynamadan arkadaş hakkında olumlu ya da olumsuz yorumda bulunmam mümkün değil elbette ama Tetsuya Nomura da Square-Enix'teki 1 numaralı adamdır kanımca. Onun yerini doldurabilecek mi merak ediyorum. Ama tabii oyunun da önemli bir kısmı bitmiştir şimdiye kadar. En azından Nomura'nın kurduğu temeller üzerinden devam etmeyi başarabilecektir umarım.

Bunun dışında oyunun demosunun önümüzdeki yıl oynanabilir olacağı duyuruldu. Type-0'nun yanında gelecek bir kodla Final Fantasy XV: Episode Duscae isimli demo indirilip oynanabilecek. Type-0 Mart'ta Avrupa'da çıkacak ama demo direkt o gün indirilebilir olur mu emin değilim.

Ve gelelim işin en güzel kısmına, yani yayınlanan oynanış videosuna. Arkadaş, ne kadar da güzel gözüküyor bu oyun ya. Tamam RYO'dan ziyade aksiyon olduğu için üzüldüğüm doğrudur ama yani şu oyun da oynanır be yahu!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum