Football Manager 2018'in Çıkış Tarihi Açıklandı

PC'nin yanı sıra mobil cihazlara ve tabletlere de çıkacak.

Yayıncı Sega, sonunda Football Manager 2018'in çıkış tarihini açıkladı. Futbol yönetim simülasyon oyunu 10 Kasım'da PC, Mac ve Linux için çıkışını yapacak. Football Manager serisinin yeni oyunu ilk defa mobil cihazlara ve tabletlere gelecek. Bu sürümlerin isimleri Football Manager Mobile 2018 ve Football Manager Touch 2018 olacak. Bu sürümler de PC sürümüyle aynı gün piyasaya çıkacak.

''Sega onaylı perakendeci'' aracılığıyla PC sürümünü ön sipariş verenler, oyun çıkmadan iki hafta önce tam özellikli beta sürümünü oynayabilecekler. Oyun çıktığında ise tek oyunculu ilerlemeye devam edecekler. 

9 Ekim'den önce Steam ya da Sega mağazası üzerinden oyunu ön siparişle alanlar ve Steam kütüphanesinde Football Manager 2017 olanlar % 25'lik indirimden yararlanacaklar. 

Football Manager 2017, geçen sene çıkmıştı ve 100 TL fiyatla satılıyordu. Ancak şimdi Steam'de % 80 indirimle 20 TL'ye düştü. Teklif 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Yukarıda da bahsettiğim gibi Football Manager 2017'ye sahip olduğunuzda FM 18'i % 25 indirimle alabileceksiniz.

Şimdilik oyunla ilgili tüm açıklananlar bunlar. Yeni bilgiler Eylül ayının sonlarına doğru gelecek Oyungezerler. Takipte kalın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum