Advertisement

Fortnite'ın Apex Legends Benzeri Respawn Sistemi Tanıtıldı

Öldüm, öldüm, dirildim

Epic, yeni yayınladığı geliştirici güncellemesi videosuyla Fortnite'ın respawn sistemini tanıttı. Biliyorsunuz bu özellik aslında daha önceden sızdırılmıştı, hatta respawn sisteminin yolda olduğunu yazmıştık. Oyunda bir anda ortaya çıkan minibüslerin respawn sistemiyle ilgili olduğu zaten belliydi ama en azından şimdi bu sistemin nasıl işleyeceğini de öğrenmiş olduk.

Minibüslere verilen isim Reboot Vans. Oyuncular ölen arkadaşlarının üzerlerinden alacakları Reboot Kartlarını minibüslere götürecek ve takım arkadaşlarının gökten bir ışın eşliğinde yeniden aralarına dönmesini sağlayabilecekler. Tam bir "ışınla bizi Scotty" durumu anlayacağınız.

Sistem gördüğünüz gibi Apex Legends'taki respawn sistemine bir hayli benziyor. En büyük fark minibüslerin kullanıldıktan sonra bir süreliğine devre dışı kalması. Bir de düşen kartları almak için belli bir süre sınırı olacak mı, yoksa kartlar sürekli olarak oyun alanında mı kalacak, o kısım belirsiz.

Aynı türdeki oyunların birbirlerinin sevilen özelliklerini alması iyi bir şey tabii, sonuçta bunlar oyuncuların oyundan aldıkları keyfi artırabilecek tarzda yenilikler. Sistem, haftaya yayınlanacak 8.30 güncellemesiyle birlikte aktifleşecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum