Futurama Geri Dönüyor!

Good news, everyone!

Sevgili Oyungezerler hepinize güzel haberlerim var! İnsanlık tarihinin gördüğü en eğlenceli dizilerden birisi olan Futurama uzun bir ayrılık sürecinin ardından geri dönüyor. Hulu ile dizinin yaratıcıları Matt Groening ve David X. Cohen ikilisi anlaşmaya vardı ve geleceğin en parlak kargo ekibi tekrar bir araya geliyor. Güzel haberler bununla da sınırlı değil, orijinal serinin seslendirmen ekibi de büyük ölçüde korunarak projeye dahil edilmiş durumda. İlk etapta 20 bölüm sipariş eden Hulu umarım istediği geri dönüşü alır da uzun uzun Futurama izlemenin keyfine tekrar varabiliriz.

Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr ve David Herman kesin olarak seslendirmen olarak dönüş yapacak isimler. İkinci favori karakterim (ilki tabii ki Doctor Zoidberg!) Bender'ın seslendirmeni John DiMaggio ise henüz geri dönüş için imzayı atmadı. Lakin Variety'den gelen haberler öz hakiki Bender'ın da yakın zamanda diziye dönüş yapacağı yönünde, eğer parlak popomuz yeteri kadar cilalanmazsa yeni bir seslendirmen için de arayışlar başlayacakmış. Umarım böyle bir şey olmaz...

Dizinin stüdyo kayıtları ve hazırlıkları bu ay başlayacak bu sayede 2023 yılında resmen Futurama izleme şansına erişebileceğiz. Daha önce saçma sapan nedenlerle iptal edilen Futurama için yayın servislerinin özgür ortamı çok daha yaşanabilir gibi gözüküyor. Hulu Originals başkanı Craig Erwich, "Futurama'nın yeni bölümlerini hayranlara sunma şansına eriştiğimiz için çok mutluyuz, bu evrene dalmak için sabırsızlanıyoruz." açıklamasında bulundu. 

Orijinal serinin yapımcısı David Cohen, "Yeniden geleceği düşüneceğimiz bir şans yakaladığımız için çok heyecanlıyım. Aslına bakarsanız şu an hariç her şey çok daha iyi olacaktır." diyerek birlikteliği doğruladı. Matt Groening ise "Futurama'nın muzaffer bir şekilde geri dönüşünü duyurmak büyük bir onur. Tabii ki bir kez daha saçma sapan bir şekilde iptal edilmeden önce..." diyerek daha önceki yayıncılara selam çakmayı ihmal etmemiş. Tarihi boyunca 14 kez Emmy adayı gösterilen ve altı kere ödül kazanan Futurama'nın geleceği umarım bu kez daha parlak olur. Ekibi gerçekten çok özledik. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum