Game of Thrones Yan Dizisi House Of The Dragon'ın Hazırlıkları Başladı

Ejder Evi Naz Evi

HBO ile Game of Thrones hayranları arasında bir sevgi/nefret ilişkisi mevcut. Dizinin ilk sezonları çok büyük beğeni toplarken finale yaklaştıkça hayranların öfkesi yükselmeye başlamıştı. İşin sonuna geldiğimizde ise bizleri devasa bir hayal kırıklığı bekliyordu. Tabii ki HBO, en değerli markalarından birisi olan Game of Thrones'u kullanmaktan bu kadar kolay vazgeçmeyecekti ve çeşitli yan diziler için start verildi. Bunlardan ilki olan House of the Dragon'ın hazırlıkları resmen başladı.

Dizi için yeni bir Twitter hesabı da açan stüdyo resmi güncellemelerin buradan yapılacağını söyledi. Kadrosunda Matt Smith, Paddy Considine, Rhys Ifans ve Olivia Cooke gibi isimlerin yer alacağı House of the Dragon orijinal dizinin üç yüz sene öncesinde geçecek.

Dizi 2022 yılı içerisinde HBO Max üzerinden yayınlanacak. Otto ve Alicent Hightower karakterleriyle birlikte Matt Smith'in canlandıracağı Prens Daemon Targaryen'in etrafında şekillenecek dizinin yürütücülüğünü ise Ryan Condal ve Miguel Sapochnik yapacak. Game of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin de dizide yapımcı olarak görev alacak. House of the Dragon'un yanı sıra çeşitli GoT dizileriyle ilgili de yakın zamanda bol bol haber duyacağız gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum