Gears of War Ultimate Edition'dan Yeni Karşılaştırma Videosu

Remastered böyle olur işte...

 

Son God of War III: Remastered rezaletinden sonra 'sözde' cilalanmış sürümlerden yaka silkenlere Microsoft cephesinden hayat öpücüğü gibi video...

 

E3 Konferansında duyurulduğunda yeni bir 'söğüşleme' hadisesi beklense de, Gears of War: Ultimate Edition geçen zaman içinde yayınlanan videolarla bizleri çok şaşırtmıştı. Oyunun grafiksel değişimi 'remastered' değil de bir yeniden yapım gibi muhteşem duruyordu.

Gears of War'ın resmi Youtube hesabından oyunun çevresel elementleri üzerine yapılan çalışmalar ve Xbox 360 sürümü ile olan karşılaştırması üzerine yeni bir video yayınlandı. Değişim o kadar bariz ki üzerinde 'şunlar değişmiş bakın!' şeklinde konuşmak dahi avam olacaktır.

1080p/60FPS'de muhteşem bir görsellik sunacak olan Gears of War: Ultimate Edition'u şimdi ön-sipariş ile alırsanız Gears 4 Beta'ya erişimin yanı sıra Gears of War 2, Gears of War 3, Gears of War: Judgement ve Gears of War'ın ilk sürümüne dijital olarak sahip olabilirsiniz. Oyunun 25 Ağustos'ta piyasada olacağını, bir süre sonra da PC'ye (4K desteği ve eksra içerikle beraber) geleceğini hatırlatalım.

Yayınlanan video hemen aşağıda:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum