Galeri: Gerçek Dünyadan Fallout Manzaraları

ABD fazlasıyla büyük oluyor bazen.

Bir noktasından vazgeçip, başka bir noktasında, yine ıssızlığın ortasında medeniyet kurabileceğiniz kadar büyük bir coğrafya var aslında. Amerika Birleşik Devletleri de, yüzölçümü konusunda kendince böyle bir yapıya sahip zaten.

1950’lerden beri etrafta kalmış o kadar fazla yerleşim denemesi olduğu düşünülüyor ki, kimileri gerçekten unutulup gitmiş durumda. Bunların yanında iflasını açıklamış bir de Detroit var aslında.

İşte, gerçek bir kıyamet sonrası senaryomuz yok ama, bunu destekleyecek dekorda eksiğimiz yok. ABD sağolsun.

Fotoğrafçı Kevin Balluff da, bu konuda çok güçlü ve etkileyici kareler yakalayabilen bir kişi. Daha önce kendisi Our Modern Ruins adlı bir Flipboard serisindeyer almış kendisi. O fotoğraflar da, aşağıdaki galeride görebilecekleriniz de gerçekten sanki Fallout serisine aitlermiş gibi gözüküyorlar.

Tabii aslında tam tersi. Ekipler oyunları tasarlarken bu tür görüntülerden ilham alıyor zaten. Ama döngüde gerçekten oyuna, oyundan gerçeğe bir yol izlemek de bizim için problem olmasa gerek. Bu arada, kendisinin Flickr sayfasında çektiği diğer harika fotoğraflara da göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum