Ghostbusters 2020 Filmi Kadrosuna Paul Rudd'u Dahil Etti

Karınca hayaleti oluyor muydu?!

Hollywood'un yeni döneminde, eskiden başarılı olmuş her şeye ya devam filmi ya da bir yeniden çekim fırsatı doğuyor. Bu yöntem artık bazı hayranların ciddi tepkisini çekmeye de başlamış durumda. Fakat içlerinde bazıları var ki, gerçekten orijinale sadık kalmayı vaat ediyor. Bunlardan birisi hiç şüphesiz Hayalet Avcıları 3 ya da artık yeni açıklanan adıyla Ghostbusters 2020!

Orijinal serinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman tarafından çekilecek olan film, hikayeye kaldığı yerden devam edecek. 2016 yılında çıkan ve büyük eleştiriler alan filmi ise yok sayacak. Eski oyuncuların kadroya döneceği, hikayenin Ghostbusters ile büyümüş Jason Reitman tarafından yazılacak olması filmle ilgili umutları epey taze tutuyor. Filmin son sürprizi ise kadrosuna Paul Rudd'u dahil etmesi olmuş.


Paul Rudd'un filmin kadrosuna katılmış olması yönetmen Jason Reitman'ı da oldukça mutlu etmiş. "Paul Rudd ile çalışmayı uzun zamandır bekliyordum. Kısa filmim Wet Hot American Summer, Sundance'de gösterildiğinden beri bunu bekliyordum. Onun Hayalet Avcıları'nın orijinal evrenindeki bu yeni filme dahil olmasından dolayı inanılmaz derecede mutluyum." diyen oğul Reitman, başarılı aktörle çalışacak olmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getirmiş. 

Paul Rudd, Hayalet Avcıları bünyesine resmen katıldığını resmi Ghostbusters Instagram hesabından da duyurmuş. Daha önce Finn Wolfhard ve Mckenna Grace gibi genç oyuncuları da kadrosuna kattığını açıklayan film, eski ve yeni oyuncularla birlikte hikayeye yeni bir soluk getirecek gibi duruyor. 

1989 yılında vizyona giren Hayalet Avcıları 2'den 31 sene sonra geçecek olan Ghostbusters 2020 filmi umuyorum ki sadece serinin ismini kullanmak isteyen çoğu diğer yapım gibi bizleri hayal kırıklığına uğratmaz. Jason Reitman'a bu konuda güvenmekten başka şansımız yok gibi gözüküyor.

Filmin 10 Temmuz 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum