God of War'un Çıkış Tarihi Hikaye Fragmanı Eşliğinde Duyuruldu!

Geliyor sakallı dostumuz

Nihayet God of War'a dair ilk bekleyiş sona erdi sevgili Oyungezerler ve oyunun çıkış tarihi öğrendik! PlayStation 4'e özel olarak yayınlanacak olan God of War'un çıkış tarihi 20 Nisan. Doğum günümden iki gün önce çıkacak oyunu hediye olarak kabul edebileceğimi de buradan duyurmak istiyorum :)

Sony'nin PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamaya bir de yeni fragman eşlik ediyor tabi. Bu hikaye fragmanında Kratos'u oğlu Atreus'a sorumluluk ve yaptıklarının sonuçları gibi konularda ders verirken görüyoruz. Sonuçta Kratos tüm bunları zor yoldan öğrenmiş bir kahraman, oğlunun da aynı zorlukları yaşamasını istemiyor olsa gerek.

Blogdaki mesajı yazan isim God of War'un yönetmeni Cory Barlog. Her cümlesinde Barlog'un oyununa ne kadar güvendiğini görüyoruz ki bu da beni bu yeni God of War için daha da heyecanlandırıyor. 20 Nisan'ı tüm kariyerinin en önemli günü ilan eden Barlog "100 yaşına kadar yaşasam da God of War'un yayınlanacağı günden daha önemli bir gün yaşayacağımı sanmıyorum" demiş.

Fragmanı da çok sevdiğini söyleyen Balrog, "fragmanı izledikten sonra ön siparişimi verdim" diyor. Elbette Balrog'unki espri, ama bu fragmanı izledikten sonra ön sipariş sayfalarına gidecek olan çok kişi olacağından eminim. Yılın en önemli oyunlarından biri çünkü bu, çok önemli başarılara ulaşacağına dair de içimde kuvvetli bir his var. Hikaye fragmanını da çok beğendim ayrıca. Buyurun, siz de seyredin:

Barlog oyunun ön sipariş bonuslarını, sınırlı üretim Koleksiyoncu ve Dijital Deluxe versiyonlarının detaylarını da paylaşmış.  Özel versiyonlarla birlikte gelen tüm ekstraların bir şekilde Nors mitolojisi ve oyunun hikayesiyle ilgili olduğunu söyleyen Barlog ön sipariş bonuslarını örnek vermiş. Buna göre oyunun herhangi bir versiyonu için ön sipariş veren oyuncular üç farklı kalkan görünümüne sahip olacaklar ve bu sayede ölümcül Nors ortamlarındaki türlü türlü yaratığa karşı kendilerini daha şık biçimde savunabilecekler.

> God of War'da Season Pass Olmayacak

> God of War Serisi Mısır'a ve Mayalar'a Kadar Uzanabilir

Oyunun sınırlı üretim özel versiyonlarıyla ilgili detayları Barlog'un blog mesajında görebilirsiniz. Artık tek yapmamız gereken Kratos'la yeni kafalar kırmak için gün saymak. Şunun şurasında 87 sayacağız yahu, o kadar da olsun.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum