Shadow of the Eternals PC ve Wii U İçin Duyuruldu!

Eternal Darkness’ın ruhani takipçisi için ilk video yayınlandı.

GameCube’ün en sevilen hayatta kalma / korku oyunlarından Eternal Darkness’ı hatırlayan var mı? Hah süper ancak biz hatırlamayanlar için kısaca açıklayalım Silicon Knights tarafından geliştirilen yapım 2002 yılında çıkmış ve gerek hikayesi gerekse oynanabilir 12 karakteriyle ortamlardan büyük övgü toplamıştı.

Haberimize konu olan Shadow of the Eternals’a gelecek olursak kendisi Eternal Darkness’ın ruhani takipçisi olarak karşımıza çıkma niyetinde. Silicon Knights’ın eski çalışanları tarafından kurulan Precursor Games’in geliştirdiği oyuna fon sağlamak için pazartesi günü bir kampanya başlatılacak ki hedef 1,500,000 Dolar. Mısır’dan İngiltere’ye oradan da Macaristan’a dek uzanan hikayesi 2.500 yıllık bir dönemde vuku bulacak Shadow of the Eternals, Eternal Darkness’ta olduğu gibi birçok farklı karakteri kontrol etmemize imkan tanıyacak. Tabii farklı dönemler ve farklı karakterler söz konusu olunca oynanabilirlik de bu doğrultuda değişecek, düşmanlarımızı ilk zamanlarda büyülerle saf dışı bırakmaya çalışırken daha sonra kılıç kalkan ve silahlara geçeceğiz.

Episodik bir yayın politikası izleyeceklerini söyleyen Precursor Games, oyunun hikayesinin Paul Becker adlı dedektifin Louisiana’daki kanlı bir mafya çatışmasını araştırmak için harekete geçmesiyle başlayacağını belirtiyor. Dedektifimiz iki köklü mafya ailesi arasındaki olayı çözmeye çalışırken “Eternals” hakkındaki gizemi öğreniyor. Bu bilgilerin ardından PC ve Wii U’ya çıkacak yapım için yayınlanan ilk videoya göz atmak isterseniz o da biraz aşağıda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum