Tom Holland Tam Gaz Nathan Drake Rolüne Hazırlanıyor

Rol için oyun oynamak da keyifli olsa gerek

Sony'nin Uncharted filminin başrolünde genç Nathan Drake'i canlandıracak olan ismin Tom Holland olduğunu aylar önce duyurmuştuk. Aslında bu açıklama resmi olarak Sony'den gelmedi, işin aslı Sony hala daha bu konuda resmi açıklama yapıp da Nathan Drake rolünde Tom Holland'ı izleyeceksiniz demedi. Zaten bu söylenti ortaya çıktığından beri film hakkında çok az detay paylaşıldı ama Tom Holland boş durmayarak kendisini bir kez daha hatırlattı.

Holland Instagram hesabından kısa bir video yayınladı ve bu videoda Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı oynuyordu. Hatta klibin üzerine bir de 'araştırma amacıyla' diyerek not düşmüştü. Yani Holland açık açık "Uncharted filmindeki rolüme Nathan Drake'i çalışarak hazırlanıyorum" diyordu. Belki merak edip Holland'ın Instagram sayfasına bakmış ve böyle bir video olmadığını görmüşsünüzdür. Çünkü Holland bu videoyu kısa bir süre sonra kaldırdı, bunun sebebinin Sony'nin videoyu kaldırmasını istemesi olduğu söyleniyor.

Sonuçta artık ortada sır mır, giz miz yok. Holland'ın rolünü de biliyoruz, filmin oyunların öncesini anlatacağını da. Ama hala daha Sony tarafından resmi bir açıklama gelmemesine rağmen Holland'ın rolüne çalışmaya başlamasının 2018 yılında çekimlere başlanacak anlamına geldiğini tahmin etmek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum