Rainbow Six: Patriots Yeni Nesile Geliyor!

Tom Clancy'den yok mu bir Rainbow 6?

Tom Clancy’nin oyunlarının Ubisoft’ta sızacak yer bırakmadığı (Assassin’s Creed, koru kendini!) bir dönemde eğer ki gözleriniz Rainbow 6 arıyorsa, bu konuda bir haberimiz var. 2011 yılında Xbox 360, PS3 ve PC için duyurulmuş olan Rainbow 6: Patriots artık yeni nesil için hazırlanıyor.

Ubisoft’tan Tony Key, konuya ilişkin olarak “Rainbow 6 tam bir değişim dönemine denk geldi ve biz de doğru donanım için doğru oyunu yapıp yapmadığımızı sorguladık” diyerek konuya açıklık getirmeye çalıştı. Ayrıca yine Ubisoft bünyesinde geliştirilen Watch_Dogs’un yeni nesilde yapabildikleri de ekip için bir nevi aydınlanma noktası olmuş. Sunumda bahsetmeme sebepleri için de “Kesinlikle geliştirdiğimiz bir Rainbow 6 oyunu var, ama şu anda vereceğimiz herhangi bir detay yok. Tek söyleyebileceğim bizim için çok heyecanlı bir proje olduğu ve fazlasını söylemek için hevesli olduğumuzdur” diye cevap vermişler. Biz tutmuyorduk halbuki sizi, söyleseydiniz.

IGN ile yaptığı görüşmede bu detayları ortaya dönek Tony Key, konuşmanın hiçbir yerinde “Patriots” adını kullanmamış, ki bu da oyunun yeni nesilde sıfırdan yapılan bir Rainbow 6 oyunu olabileceğini düşündürüyor. Daha detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde gölgelerden çıkmasını bekliyor, diğer Ubisoft oyunlarına odaklanmaya devam ediyoruz biz de.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum