Advertisement

HBO Max'in Batgirl Filmi Bir Dedektiflik Hikayesi Olacak

The Batman sonrası dedektiflik modası

DC'nin mihenk taşı aileilerinden olan Bat-Family'i ekran önünde randımanlı bir şekilde izleyemedik. Her ne kadar Titans ve CW dizileri aile fertlerini ekrana taşısa da hayranların çok daha büyük hayalleri vardı. The Batman filminin başarısının ardından film olarak da yarasa ailesi yayılmaya başlıyor. DCEU'nun bir parçası olacak olan Batgirl filmi hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. The Batman'in yarattığı muhteşem Gotham atmosferi ve dedektiflik havası Batgirl'e de ilham vermiş.

Filmin başrolü Leslie Grace hikaye hakkında açıklamalarda bulundu;

"Şunu söyleyebilirim ki; senaryoya dair en sevdiğim şeylerden birisi elimizdeki hikayenin ve filmin kalbinde Babs ve ortaya çıkardığı alternatif kişiliği Batgirl'ü hayatın akışında bocalarken göreceğiz. İyiyle kötünün, siyahla beyazın ve çokça şeyin arasında bir karakter. Günün sonunda, Gotham içerisinde mutlaka bir dava olmalı değil mi? Elimizdeki hikaye biraz araştırmacı bir hikaye. Bu bir dedektif senaryosu yani Batgirl'ün elinde bir dava var ve bu onu çılgın durumlara sürüklüyor. Babs kendini bolca zor durumda bulacak ve bu durumlardan kurtulmak için uğraşacak. Demek istediğim Babs'i kendi perspektifinden büyürken göreceğiz ve bunu gerçekten çok sevdim. Bu tıpkı tüm favori süper kahramanlarınızın orijin hikayesini görüp sonra yetişkin hallerini görmek gibi."

Leslie Grace'in bahsettiği zor durumlardan çıkmasında bir mentor rolü olarak da Batman'in epey rolü olacaktır diye düşünüyorum. Hele ki elimizdeki Batman'in Michael Keaton'ın canlandırdığı yaşlı bir Batsy olduğunu düşünecek olursak epey potansiyeli yüksek bir hikaye bizleri bekliyor. Sinemaları pas geçip HBO Max üzerinde yayınlanacak olan Batgirl filminin henüz resmi bir yayın tarihi yok. Ancak filmin bu yıl görücüye çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum