Advertisement

HBO Max'ın Yeni Constantine Dizisi Oyuncularını Arıyor

Şansını denemek isteyen Kamboçyalılara rol tarifleri

DC dizileri anlamında halen tam anlamıyla istediği genişliğe ulaşamayan HBO Max kütüphanesi adımlarını hızlandırıyor. Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Constantine'i ekran önünde baştan yaratmaya hazırlanan stüdyo dizi için oyuncu arayışlarına başlamış durumda. "Chimney" çalışma adıyla çekimlerini sürdüren Constantine dizisi iki adet Kamboçyalı oyuncu için ilan vermiş durumda. Bu ilanlarla birlikte dizinin erken senaryo özetine de ulaşmış olduk.

Dizinin aradığı oyuncular şu şekilde;

  • Akara: 10 yaşında Kamboçya kökenli bir kız çocuğu. Hikayemize dair duygusal bir kalbi var. Çizgi romanların müdavimi, İngilizceyi aksanlı bir şekilde konuşuyor. Bu rolde Kmerce bilgisi de gerekmektedir.
  • Pich: 60 yaşın üzerinde Kamboçya kökenli bir erkek. Akara'nın hikayedeki dedesi. Ancak böyle göstermiyor. Yaşına rağmen oldukça güçlü bir karakter. Mümkünse çizgi romanların müdavimi olmalı. Aksanlı bir İngilizceye ve akıcı bir şekilde Kmerce konuşma yeteneğine sahip olmalı. 

Aranan karakterlerin detaylarına bakınca Kamboçya'nın dizide epey önemli bir role sahip olacağını söylemek mümkün. Birleşik Krallık ve Fas'ta yapılan çekimler 2023 yılının Şubat ayına kadar sürecek. Yani daha Constantine'nin geri dönüşünü görmek için önümüzde uzunca bir süreç var. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin ilk senaryo özetine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

"Sokak aksiyonu ve vücut korkusunu bir araya getiren seride günümüz Londra sokaklarındaki doğa üstü güçlere tanıklık edeceğiz. Tüm dünyası tersine dönmüş genç bir adamın bir kız ile karşılaşıp karanlık ve güvenilmez gizli bir dünyaya çekilmesini izleyeceğiz." 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum