Hearthstone Co-op Tavern Brawl'u Oynadınız Mı?

Kankilerle boss kesme keyfi

Hearthstone çıktığından beri oyuncuların bir isteği vardı. World of Warcraft'ın en önemli özelliği olan raid'lerin oyuna bir şekilde eklenmesi. Teknik olarak çok zor olsa da Blizzard bununla ilgili hep olumlu konuştu.

Ve bu hafta açılan Tavern Brawl ile kısmen ilk raid'imizi yapıyoruz. Bir arkadaşımız ya da rastgele biriyle Gearmaster Mechazod'a karşı mücadele veriyoruz. Normal Tavern Brawl'lardan farkı iki oyuncu sadece Mechazod'a saldırabiliyor. Güçlendirme büyülerimizi birbirimizin minyonlarına kullanabiliyor, karşılıklı bir şekilde diyaloğa girip çeşitli kombolar yaparak 95 canlı boss'u indirebiliyoruz. Sadece iki sınıf var seçilebilen. Biri Priest diğeri de Paladin. Önceden hazırlanmış desteler ile oynanıyor. Böylece herhangi bir saçmalığı önlemiş oluyor Blizzard. 

Şu ana kadar oynadığım en zevkli Tavern Brawl oldu bu. Muhtemelen de Blizzard için de en önemlisiydi. İlerleyen zamanlarda kesinlikle raid seçeneğinin oyuna ekleneceğini düşünüyorum. Artık nasıl yaparlar orası meçhul. Ama oyunculardan %100 olumlu geri dönüş alan tek Tavern Brawl olması Blizzard ofisinde yüzleri güldürüyordur. Ben Brody'nin gevrek kahkahalarını duyar gibiyim. 

Yarın başlayacak Blizzcon'da kesinlikle değineceklerdir bu mevzuya. Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum