Henry Cavill, DC Filmlerine Geri Dönmüyor

İddialar epey çarpıcı

DC Sinematik Evreni yeniden ayağa kalkmaya hazırlanırken evrenin lokomotif karakterlerinden Superman'in geleceği büyük bir muamma. Henry Cavill'in canlandırdığı karakter şu an için DCEU'nun gelecek planları arasında yer almıyor. Gelen son haberler ise Henry Cavill'in ilerleyen dönemlerde sinematik evrenin bir parçası olmayacağı yönünde. Zaten DC/WB ortaklığı an itibariyle evrene yeni bir Superman kazandırmak için çalışmalara başladı. Michael B. Jordan'ın canlandırması beklenen siyahi Supes hikayesi yolda.

Konuyla ilgili son iddia Umberto Gonzalez'den geldi. The Flash filminde Superman'in yer alma ihtimali üzerine bir açıklama yapan Gonzalez, "Cavill, The Flash filminde yer almayacak. Aslında şu an için yeniden Supes olmasını sağlayacak herhangi bir anlaşma bulunmuyor." diyerek Henry Cavill'in yakın gelecekte Superman olarak karşımıza çıkmayacağını açıkladı. Tabii ki Warner Bros ile Cavill yeniden bir anlaşmaya varabilir ancak Cavill'e MCU cephesinden de ilgi olduğu bilinen bir gerçek.

Bu yolculuğun sonu ne olursa olsun, DCEU içerisinde muhakkak bir noktada Clark Kent boşluğu hissedilecek. Henry Cavill olsun ya da olmasın Warner Kardeşler yeni bir Superman'i evrene sokacak. Bakalım The Flash filmiyle başlayan yeni DCEU döneminde Kryptonlu kotasını hangi aktör dolduracak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum