Henry Cavill, Red Dead Redemption Filminde Oynamak İstiyor

Arthur Morgan için en ciddi aday

Çizgi roman uyarlamalarının beyaz perdeyi domine etmesi oyunlar için de yeniden umut ışığı yakmış oldu. Yakın dönemde bolca oyun uyarlamasını hem sinema hem de yayın servislerinde izleyeceğiz. Tabii içlerinde Last of Us ve Uncharted gibi büyük olanlar ilgiyi daha çok toplamayı başarıyor. Netflix'in Witcher dizisinde Geralt'ı canlandıran Henry Cavill, daha da büyük bir rol için şimdiden kendini hazırlamaya başlamış. Başarılı aktör Red Dead Redemption filminde başrol olmak istiyor.

Oyunlarla arası epey iyi olan Cavill'in adı daha önce Mass Effect ile de anılmıştı. Son olarak "Hangi oyun filminde veya dizisinde rol almak istersin?" sorusuna "Bu biraz zor bir soru. Bilirisiniz hem markayı hem de şirketi denemek zorundasınız bu da durumu karmaşık hale getiriyor. Bu yüzden kendimi bir köşeye sıkıştırmak istemem. Ancak şu aralar Red Dead Redemption 2 oynuyorum, biliyorum partiye biraz geç kaldım ama oynamaya başladım. Şunu söyleyebilirim ki oyundan büyük keyif alıyorum ve böylesine bir hikayenin filme dönüşmesi oldukça eğlenceli olur." diyerek kalbindeki yeni rolü açıkladı.

Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olan Red Dead Redemption 2, zaten oyun haliyle epey uzun bir hikayeyi muhteşem bir şekilde ilmek ilmek işlemişti. Her ne kadar Henry Cavill bunu bir film olarak görmek istese de kendisi muhtemelen daha oyunun başlarında, biraz daha ilerleyince Arthur Morgan'ın çektiği acıları çekmek istemeyebilir. Zaten Rockstar tarafından da bu konuda herhangi bir adım atılmadı, ben şahsen böyle bir yola gideceklerini de pek sanmıyorum. Lakin Hollywood dünyasında hiçbir şeyin kesin olmadığı da ortada, bakalım günün birinde gerçekten bir Red Dead Redemption filmi vizyona girecek mi? 

YORUMLAR
Feyling
21 Aralık 2021 17:24

Henry bi otur bi nefes al allasen

Parolamı Unuttum