Horizon Forbidden West'ten Tallneck, Lego Setine Kavuşuyor

Evde bir Forbidden West havası

İlk olarak Horizon Zero Dawn'da karşımıza çıkan ve Horizon Forbidden West'te de kendisine yer bulan dikkat çekici 'makinelerden' biri olan Tallneck'i artık evinizde de ağırlayabileceksiniz. Tallneck bir İletişim Sınıfı makine ve Horizon'da insanlara saldırmayan tek makineydi. Aloy disk kısmına tırmanıp override ederek bölgenin haritasını alabiliyordu.

Lego, PlayStation ve Guerilla Games ile işbirliğine gittiğini ve Horizon Forbidden West'teki Tallneck'i Lego Seti olarak satışa sunacaklarını açıkladı.

"LEGO Yetişkinler için Setler" serisinin bir parçası olan, zürafa benzeri makine Tallneck tam 1222 parçadan oluşacak. Setin içinde ayrıca oyunun baş kahramanı Aloy'un bir minifigürü de bulunacak.

Figürün boyu yaklaşık 35 santim.

Bu Horizon Forbidden West Lego setinin yurtdışı fiyatı $79.99 olarak belirlenmiş, piyasaya sürüleceği tarih ise Mayıs ayı.

Horizon Forbidden West tüm dünyada 18 Şubat'ta PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyuncularıyla buluşacak. Erce, geçen gün yayınladığımız incelememizde oyunu çok beğendiğini anlatmış ve "Filmini çekseler soluksuz izlerim!" demişti. İncelememizi okumak isterseniz de sizi şöyle alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum