İddialara Göre The Batman'in Riddler'ı Belli Oldu

Batman ve 40 kötüler

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği The Batman filminin kadrosuyla ilgili gelen haberler her geçen gün artıyor. Sürekli farklı isimler, yeni roller için duyuruluyor. Yeni nesil Batman'in oldukça fazla sayıda karaktere ev sahipliği yapacağını biliyorduk ancak işler ciddileşmeye başlayınca durum biraz kaotik gözüküyor. Film Catwoman/Seline Kyle'ını buldu, Penguen için Seth Rogen ile anlaşmaya varıldı. Son olarak Riddler da belli olmuş gibi gözüküyor.

Collider'dan Jeff Sneider'in haberine göre Paul Dano ile Riddler rolü için anlaşmaya varılmış. Böylelikle Bulmaca Ustası'nın da filmde olacağı kesinleşmiş oldu. Henüz filmin çekimleri bile başlamamışken belli olan karakterler giderek artıyor. Paul Dano daha önce Little Miss Sunshine ve There Will Be Blood gibi yapımlarda da rol almıştı. Riddler rolü için Warner Bros.'un ilk tercihi Jonah Hill idi ancak görünüşe göre Hill ile WB anlaşmaya varamamış. 

Robert Pattinson'un başrolünde yer alacağı The Batman filmi 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Filmi izleyene kadar kaç farklı karakter olduğunu öğrenemeyeceğiz gibi gözüküyor. Umarım Matt Reeves bu karışıklık içerisinden bir umut ışığı vermeyi başarabilir. Çünkü beyaz perdede başarısız olmuş bir Batman görmeyi kimse istemez. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum