Advertisement

Indiana Jones 5'in Çekimleri Tamamlandı

Büyük badirelerin ardından mutlu son

Indiana Jones tarih boyunca pek çok lanetli hazinenin peşinden koştu. Yuvarlanan taşlarla ve hatta Naziler ile bile mücadele etti. Ancak son filmi için uğraştığı kadar hiçbir şey ile uğraşmadı. Yapım sürecinde senaristlerin, yönetmenlerin değişmesinden tutun biricik yıldızı Harrison Ford'un sakatlanmasına kadar çok sayıda badire atlatan Indiana Jones 5'in çekimleri nihayet sona erdi. Bundan sonrası eğer ek çekimler olmayacaksa en azından oyuncu kadrosu için sakin geçecek. Top artık düzenleme ekibinde.

Tarihte ilk kez Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen bir Indy filmi izleyeceğiz. Çekimlerin tamamlandığını filmin yapımcılarından Frank Marshall'ın tweeti üzerinden öğrendik. Ayrıca filmin logosunu gösteren "Indy" yazılı bir şapka da dikkat çekti. Bu Indy yazısı bazı hayranlara göre filmin resmi adı da olabilirmiş. Çok büyük olasılıkla Indiana Jones serisine en azından Harrison Ford adına son noktayı koyacak olan filmi büyük bir merak içerisinde bekliyoruz. 

Kadrosunda Ford'un yanı sıra Mads Mikkelsen ve Antonio Banderas gibi büyük isimleri de barındıran Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023 günü vizyona girecek. Filmden ilk fragmanı görmek için biraz daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Logan'dan da tanıdığımız James Mangold'un yönetmenliğini yapacağı film umarım en az Logan kadar iyi bir veda filmi olur. Disney, Star Wars filmlerinden sonra Harrison Ford'a bir özür borçlu...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum