Injustice 2 Oynanış Videosundaki Joker Büyük Tepki Aldı

Ölünce stili değişmiş

Injustice 2'nin en merakla beklenen karakterlerinden biri Joker'di. Hikayede ölmüş olması sebebiyle nasıl oyuna dahil edileceği, dizaynının nasıl olacağı aylardır tartışılıyordu.

Oynanış videosunun resmi olarak çıkmasından sonra tam Joker'lik bir kaos yaşanmaya başladı. Çoğu oyuncu Joker'in tasarımını hiç beğenmediklerini, çok fazla Suicide Squad filmindeki Jared Leto'nun Jokeri'ne benzediğini belirtti. NetherRealms ise 6 farklı Joker kostümünün oyunda yer aldığını ve hepsinin sinemada izlediğimiz Jokerleri baz alarak yapıldığını açıkladı. Fakat internet bu, bir kere ortaya yorum atıldı mı geri dönüşü neredeyse imkansız oluyor. Joker her oyunda, filmde, dizide farklı şekilde tasarlanan bir karakter. Beğenmek ya da beğenmemek bir tercih evet ama NetherRealms'in 6 farklı Joker tasarımımız var açıklamasını ciddiye almak gerekiyor.

Belki de Mark Hamill seslendirmediği için bize kötü gelmiştir, olamaz mı?

Injustice 2 için şu ana kadar açıklanan bütün karakterleri ve kısa hikayelerini merak ediyorsanız galerimize bakmayı unutmayın.

injustice-2-tum-karakterler

Hikaye fragmanlarının ilk beş bölümünü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 1. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 2. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 3. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 4. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 5. Bölüm

Injustice 2'yi PlayStation 4, Xbox One, Androd ve iOs platformlarında oynayabileceğiz. Oyun 16 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum