İstatistiklerle 2013'ün En Çok Oynanan Oyunları

2013'ün zaman katilleri

Oyun odaklı bir sosyal ağ sistemi olan Raptr, 2013'ün en çok oynanan oyunlarına dair bir istatistik yayınladı.

Rakamlara göre en çok oynanan PC oyunu açık ara League of Legends. Onu da Dota 2, Rift ve World of Warcraft takip ediyor. En çok oynanan 360 oyunu ise Black Ops II. Ardından da GTA V geliyor. Sony ve Nintendo konsollarına özel istatistikleri paylaşmadıkları için onların konsolları özelinde bir istatistik yok.

En çok oynanan yeni oyun ise çok büyük bir farkla GTA V. Hani onu takip eden 4 oyun olan CoD: Ghosts, Battlefield 4, Dota 2 ve Final Fantasy 14'ün hepsinin oynanış süresini toplasak GTA V etmiyor, o derece.

Bir oturuşta en uzun süre oynanan oyun ise ortalama 3.14 saat ile Assassin's Creed IV. FF14 ve GTA V de ACIV'ü yakından takip ediyor.

En çok oynanan yeni fikr-i mülk ise tabii ki zaman katili Path of Exile'a gidiyor. Defiance, State of Decay, Injustice ve en çok oynanan oyunlar listesinde kendine sık sık yer bulmayı başaran Warframe de Path of Exile'ı izleyen oyunlar.

En çok oynanan DLC / Genişleme Paketi konusunda da Terraria büyük farkla birinci sırada. Starcraft: Heart of the Swarm'un bu derece ilerisinde olması şaşırtıcı doğrusu.

Sözünü ettiğim istatistikleri gösteren büyük görsele IGN'in şu sayfasından ulaşabilir, tablolara göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum