İşte Karşınızda Yeni iPad Pro

Yeni iPad çok daha büyük

Geride bıraktığımız saatlerde son bulan Apple etkinliğinde yeni iPad Pro sonuna kadar detaylandırıldı.

12.9 inçlik ekranında 2732 x 2048 çözünürlük bulunduran yeni iPad, işlemci olarak A9X'i kullanıyor. TFT panel ile daha canlı ve gerçekçi renkler sunmayı hedefleyen yeni ürün, ekrandaki görüntüye göre kontrast ayarını otomatik yapabiliyor. Ayrıca içerisinde bulunan karbonfiber ile kaplı dört adet hoparlörü sayesinde sunulan stereo ses desteği, ekranı nasıl tuttuğunuza göre şekillenebiliyor.

iPad Pro için diğer bir önemli unsur olan Apple Pencil ekran kalemi ise kullanım açısından oldukça hassas bir şekilde dizayn edilmiş durumda. Tanıtım sırasında ilk defa bir Microsoft çalışanını sahneye çıkartan Apple, iPad Pro ve ekran kaleminin Microsoft Office uygulamalarını destekleceğini belirtti.

Diğer bir yandan ekranın büyümesi ile beraber iPad Pro'ya klavye desteği de kazandırıldı. Ürünün kenar kısmında bulunan manyetik bağlantılar ile klavye tablete bağlanabiliyor ve yine bu bağlantı sayesinde veri aktarımı yapılabiliyor. Yaklaşık 700 gram ağırlığında olan ve 10 saat kullanım süresi sunacak yeni tabletin 64GB kapasiteli versiyonu 799$, 128GB kapasiteli versiyonu 949$, 128GB kapasiteli destekli versiyonu ise 1079$ olacak ve Kasım ayında satışa çıkartılacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum