James Gunn, The Suicide Squad'ın Çekimlerinin Bittiğini Duyurdu

Duygusal anlar

Disney ile anlaşamadığı dönemde Warner Bros. ile Suicide Squad filmi için anlaşan James Gunn, çok büyük bir özveriyle önce senaryoyu yazdı, sonrasında da filmin çekimlerini tamamladı. 2016 yılında vizyona giren filmi yok sayacak olan yeni nesil Suicide Squad için baştan bir kadro da oluşturuldu. Eski filmden Margot Robbie ise DCEU'nun an itibariyle en önemli yüzü olan Harley Quinn olarak yeniden filme dahil edildi. 

Filmin çekimlerinin tamamlandığını Instagram hesabından paylaşan James Gunn, hem çekim öncesi hem de çekim sırasında yaşadığı talihsizliklere de değinmiş:

"İşte bu The Suicide Squad'ın tamamlandığı an. Çekimlere başlamadan iki hafta önce babamı kaybettim ardından çekimlerin bitmesine iki hafta kala köpeğim öldü. Benim için, hayatımdaki zor dönemlerden biriydi ve tüm bunlara rağmen benim adıma bir film yaparken ki en tatmin edici zamanlardı. Bu ekibin gösterdiği profesyonellik, yetenek, tutku ve kibarlık beni her gün etkilemeyi başardı. Bu filme dahil olan herkese teşekkürler. Gelişme aşamasının her adımına, her departmana. Kalbimin derinliklerinden sizlere şükrat duyuyorum. Sizler benim film yapma nedenlerimsiniz."

James Gunn daha önce yaptığı açıklamalarda The Suicide Squad filmini kendini yeniden heyecanlandırdığını açıklamıştı. Çekimler boyunca yaşananları da göz önüne alınca böyle bir mesajla çekimlerin tamamlandığını duyurmak oldukça duygusal olmuş. Filmin logosuyla birlikte kamera arkasından tüm set ekibinin yer aldığı bir fotoğrafı da paylaşan Gunn, artık işin daha zor kısmı olan düzenleme kısmına yoğunlaşacak.

Margot Robbie'nin yanı sıra, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, David Dastmalchian, John Cena, Joaquin Cosio, Nathan Fillion ve Taika Waititi gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum