Just Cause 2’nin Multiplayer Modu Steam’e Geliyor

Benim gibi açık dünya aşıklarına müthiş haber.

Eğer siz de açık dünyada çılgınca atlayıp zıplayabileceğiniz oyunların açlığını çekiyorsanız, kapın arkadaşınızı. Vakit geldi.

Eğer Just Cause 2 oynadıysanız, sürekli “Ya bu oyunda neden bir co-op yok ki?” diye dertlenmiş olmanız olası. Bunun bir aşama ötesinde de sayıyı arttırıp “DVO olsun bu!!!” demiş de olabilirsiniz.

Bir süredir zaten Just Cause 2’ye multiplayer özelliklerini veren bir mod vardı zaten. Buradan ulaşabileceğiniz bu sitede detaylarını bulabilirsiniz hatta.

Ama şimdi, işler daha da güzelleşti çünkü yapımcısından gelen bilgiye göre Just Cause 2 Multiplayer, Steam bünyesine ayrı bir oyun gibi gelecekmiş. Üstelik arkadaşınızın oyununa katılma, sunucuyu ve bağlantı programını Steam’den indirme gibi her türlü entegrasyon da bulunuyor.

Şimdilik bir çıkış tarihi yok ama en son beta testi 7-14 Aralık tarihlerinde yapılacak. Bunun ardından da yıl bitmeden sunulacakmış piyasaya.

Eğer neye benzediğini merak ediyorsanız, aşağıda güzel bir videosu mevcut. 600 kişi var o alanda. Derin nefes alın, bir kez daha okuyun. 600 kişi. Evet.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum