Jeff Kaplan, Yine Sadece Oturarak 8 Saatlik Noel Yayını Yaptı

Overwatch Yule Log geleneği

Overwatch'un oyun yönetmeni Jeff Kaplan, 2017 Noel döneminde bir yayın yapmış ve Twitch'te izlenme rekoru kırmıştı. Kaplan 10 saatlik bu yayın boyunca şöminenin başında oturmuştu ve tek yaptığı da buydu. Neredeyse 50 bin oyuncu Kaplan'ın bu 'hiçlik' yayınını izlemiş ve yayını Twitch'in zirvesine taşımıştı. 2018 yılında Kaplan yine aynı yayını yaptı ama bu sefer McCree'yi seslendiren Matt Mercer, D.Va'yı seslendiren Charlet Chung gibi misafirleri de vardı.

Jeff Kaplan'ın bu seneki yayını merak ediliyordu ve ünlü yönetmen yine şöminenin başındaki deri koltuğuna kuruldu, yerinden hiç kalkmadan tam tamına 8 saatlik bir yayın yaptı :) Kaplan'ın bu yayının önemli büyüklükteki bir kısmında tek yaptığı şey oturup kameraya bakmaktı, o kadar. Arada bir yanındaki Noel ağacının altına bırakılmış hediye paketlerini açtı, hediyelerden de genellikle Overwatch temalı şeyler çıktı. Kaplan'ın ifadesini hiç bozmadan hediyeleri esprili biçimde açması çok eğlenceliydi, adam çorap beklerken paketten Nintendo Switch falan çıktı mesela :)

Kaplan bu yayınları artık gelenekselleştirdiğine göre bakalım gelecek sene oturma rekorunu nasıl tazeleyecek.

Kaplan'ın yayınını aşağıda bulabilirsiniz. Hızlı hızlı ileri sararken Kaplan'ın bazen hiç kıpırdamadan durduğunu görecek ve video dondu sanacaksınız, ama yayının zaten tüm olayı bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum