J.J. Abrams, The Last Jedi'ın Planlarını Değiştirmediğini Söyledi

Star Wars hayranlarının hayallerini değiştirdi...

Disney yeni bir Star Wars üçlemesine başladığında heyecan oldukça yüksekti. Özellikle The Force Awakens öncesi fragmanlarda Han Solo'nun "Chewie, evimizdeyiz!" demesi çoğu hayranı çok mutlu etmişti.

Aradan 4 sene geçti ve çıkan Star Wars filmleri, o heyecanın yerini öfke ve endişeye bıraktı. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de şüphesiz Rian Johnson'ın yönettiği The Last Jedi filmi. 

The Rise of Skywalker filmini yönetecek olan J.J. Abrams, Last Jedi'da yaşanan olayların anlatmak istediği hikayeyi etkilemediğini açıkladı. ET Canada'ya konuşan Abrams, "Bizim Force Awakens ile anlatmaya karar verdiğimiz hikaye halen devam ediyor. The Last Jedi bu konuda bizim düşündüğümüz herhangi bir şeyi değiştirmedi." dedi. 

Skywalker Efsanesi'nin sonunu göreceğimiz Star Wars ana serisinin dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona girecek. Her ne kadar Abrams etkilenmediklerini söylese de ben The Last Jedi'ın ardından tamamen karman çorman olmuş hikayenin nasıl toparlanacağını çok merak ediyorum. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum