JJ Abrams, Warner Bros'la Büyük Bir Anlaşma İmzaladı

İşin içinde video oyunları da var

Star Wars ve Star Trek filmlerinden tanıdığımız JJ Abrams ve firması Bad Robot; Warner Bros. ile TV, film ve oyunları kapsayan büyük bir anlaşma yaptı.

Paylaşılan basın açıklamasına göre anlaşma bugünden itibaren başlayarak 2024 yılına kadar sürecek. Anlaşmanın detayları henüz paylaşılmamış olsa da Warner Bros.'a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre dev firma, Abrams ve Bad Robot yardımcı yöneticisi Katie McGrath'a 250 milyon dolarlık bir ödeme yapmış.


WarnerMedia CEO'su John Stankey konu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Dünya çapındaki izleyicilere tüm platformlarda unutulmaz hikayeler anlatmak ve yeni karakterler ile tanıştırmak için çok heyecanlıyız. JJ, Katie ve Bad Robot ekibinin firmamıza ve bu anlaşmaya vizyon katacağından eminiz."

İşin video oyunları kısmında ise Bad Robot'un yeni stüdyosu Bad Robot Games bulunacak. "PC, konsol ve mobil platformlar için büyük ve bağımsız oyunlar" üretecek Bad Robot Games'in arkasında ise Çinli dev Tencent ve Warner Bros. bulunuyor.

Abrams, Fortnite'ın yapımcısı Epic Games ile birlikte Spyjinx adı verilen bir oyun üzerinde çalışıyordu. Öte yandan bu oyun hakkında uzun süredir bir haber alamadık. Öyle ki oyunun Twitter hesabında tam iki senedir bir hareketlilik yok. Bad Robot Games'in ve Spyjinx'in geleceği yakın zamanda belli olacak.

 

YORUMLAR
anonymous
13 Eylül 2019 17:54

Her yerde su berbat yonetmenin adini goruyorum. Millet bayiliyor herhalde buna her filmi cektirmeye, anlayamadim gitti.

sSnake
anonymous
15 Eylül 2019 11:56

Spielberg'in sektöre kendi tahtı için seçtiği Jew varisi.


Parolamı Unuttum