John Cena, Duke Nukem Rolünde Karşımıza Çıkabilir

Yakışır

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Paramount'un Duke Nukem filmi için John Cena ile görüşmelere başlanmış. Belki siz John Cena'yı sadece bir WWE yıldızı olarak tanıyorsunuz ama kendisi aslında 10 sene önce film dünyasına da adım attı ve bir çok filmde oynadı. İlk fimi 2006 yılındaki The Marine'di, sonrasında “12 Rounds,” “Legendary,” “The Reunion,” “Trainwreck,” “Sisters,” “Daddy’s Home,” “Daddy’s Home 2” ve “The Wall” gibi filmlerde de rol aldı.

Açıkçası anlaşma gerçekleşirse bunun harika bir cast seçimi olacağını düşünüyorum, Cena'dan süper de Duke olur.

Duke Nukem projesi Paramount Pictures'ın Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller yönetimindeki Platinum Dunes stüdyosu tarafından yürütülüyor ama filmin yönetmeni ve yazarı henüz belli değil.

> Narcos'u Özleyenlere Netflix'ten Yeni Dizi: The Mechanism

1991 yılında oyun dünyasına adım atan Duke Nukem tüm zamanların en ünlü ve en sevilen aksiyon kahramanlarından biri oldu. Unutulmaz lafları, Ray-Ban gözlükleri ve saç kesimi ile ünlü Duke Nuken dünyayı uzaylılardan kurtarmak için mücadele eden ve bunu da üstün fiziksel gücü ve silahları ile yapan bir kahraman. Toplamda 19 video oyununda rol aldı Duke.

Platinum Dunes'ün diğer filmleri arasında The Purge, Ouija ve Teenage Mutant Ninja Turtles da bulunuyor. Yani stüdyo iyi. Ama Duke Nukem filmi fikri ne kadar iyi olur, ne kadar başarılı olur onu şimdiden tahmin etmek mümkün değil. Genelde video oyunlarına dayanan filmlerin karneleri çok da başarılı olmuyor (bir Doom, bir Far Cry geliyor akla) ama neyse ki işin içinde bir Michael Bay stüdyosu var. Filmin başarısına dair tahminlerimizi yönetmeni ve yazarı belli olunca yaparız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum