Killzone Mercenary'nin Çoklu Oyuncu Bölümü Detaylandı

Üç oyun modu, altı harita...

Guerrilla Games çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklananKillzone Mercenary'nin çoklu oyuncu bölümüne dair detayları oyuncularla paylaştı.

Açıklanan bilgilere göre PlayStation Vita için özel olarak hazırlanan ve serinin ilk oyunundan sonra yaşananları konu edinecek Killzone Mercenary üç farklı çoklu oyuncu modu ile karşımıza çıkacak. Bunlardan Mercenary Warfare herkesin tek başına mücadelede edeceği ve belirli bir zaman diliminde en yüksek skoru yapmak için uğraşacağı bir mod olacakken, Guerrilla Warfare klasik Team Deathmatchözellikleri taşıyacak. Oyunda yer alacak son mod Warzone'da ise iki ayrı grup beş farklı görevde takım oyunu ve taktiksel strateji ile birbirine üstünlük sağlamaya çalışacak. Killzone Mercenary'de yer alacak harita sayısı ise altı. Shoreline, Marketplace, Zenith, Refinery, Skyline ve Inlet adlı haritalar biribirinden farklı kurulum özellikleri ile oyuncuların farklı becerilerini ön plana çıkarmak için hazırlanmış.

Killzone Mercenary çoklu oyuncu haritaları için yayınlanan ekran görüntülerine biraz aşağıdan göz atmanız mümkün olmakla birlikte oyunun 4 Eylül'de Avrupa'da satışa sunulacağını da hatırlatalım.

killzone-mercenary-2

killzone-mercenary-3

killzone-mercenary-4

killzone-mercenary-5

killzone-mercenary-6

YORUMLAR
Parolamı Unuttum