Killzone: Shadow Fall’dan Teknoloji Demosu

Guerrilla Games yeni bir oyun üzerinde daha çalışıyor.

Şubat ayındaki PlayStation Meeting’inde duyurulan Killzone: Shadow Fall serinin hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırmış, Guerrilla Games’ten Michiel Van Der Leeuw gösterimin gerçek zamanlı oyun içi görüntülerle yapıldığının garantisini vermişti.

Firma bugün oyun motoruna dair açıklamalarını bir adım daha ileri taşıyarak Killzone: Shadow Fall için bir teknoloji demosu yayınlandı. Teknoloji demosu ile birlikte Guerrilla Games’in resmi internet sitesinde yer alan 130 sayfalık dokümanda motorun özelliklerine dair ayrıntılı bilgi oyuncularla paylaşılırken firmanın henüz duyurulmamış bir yapım üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı. Killzone: Shadow Fall’un sistem kaynaklarını ne kadar kullandığı, Guerrilla Games’in PlayStation 4 donanımını kullanarak neler yapabileceğini açıkladığı dokümana buradan ulaşmanız mümkün.

Yayınlanan teknoloji demosu da biraz aşağıda ancak hemen uyaralım, oyuna dair görüntüler ikinci dakikadan sonra başlıyor, dolayısıyla ilk bölümü direkt olarak geçebilirsiniz. Bunun yanında Killzone: Shadow Fall ile birlikte PlayStation 4'e çıkacak diğer oyunlara yer verdiğimiz dosyamıza da şuradan ulaşmanız mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum