Kod Avı - Destiny’nin PlayStation 4 Betası

10 gün macera sizi bekliyor.

Güncelleme: Kod Avı sonuçlandı. Aşağıda beta katılım kodlarını kazanan okurlarımızı görebilirsiniz. Kodlar, kendilerine mail ile iletilecektir.

Umut Yalçın

Çağatay Koca

Mehmet Ali Ertörer

Asıl Haber: Bildiğiniz üzere Destiny’nin betası, bu hafta sonunda başlıyor.

Tam tarihlerini daha önce yazdığımız haberde bulabileceğiniz (ve koleksiyon sürümlerine de göz gezdirebileceğiniz) Destiny, yaklaşık 10 günlük bir beta sürecine giriyor. Bu süreçte alfadakinden çok daha fazla içerikle biz oyuncuların avuçlarını kaşındırma niyetindeler.

Eğer sizin de PlayStation 4’ünüz varsa ve bu betanın parçası olmak istiyorsanız, şansınız var! Elimizdeki 3 Destiny Beta kodunu sizlerle paylaşıyoruz. Ama dikkat, tek günlük bir Kod Avı olacak bu ve 18 Temmuz’da öğleden sonra sonuçlanacak (ki indirip oynayabilesiniz).

Yapmanız gerekenlerse çok basit. Aşağıdaki görsele tıklayıp Destiny’nin PlayStation platformuna özel içeriklerin sunulduğu galerimize gitmek ve pop-up olarak çıkan kodu almak.Aman dikkat! Pop-up engelleyen bir eklentiniz varsa, koda ulaşamazsınız!

Kodu aldıktan sonra buradan kod avı kayıt sayfasına girip bizlere bilgilerinizi iletmeniz yeterli. Sonuçları 18 Temmuz Cuma öğleden sonra bildireceğiz sizlere.

Beta bu akşam başlıyor, 21-22 Temmuz’da sunucu bakıma giriyor, sonrasında 28 Temmuz’a kadar yine oynanabilir durumda olacak. Ona göre hazırlayın kendinizi.

Herkese iyi şanslar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum