Bir Güvercin League of Legends Finalleri'ne Damgasını Vurdu

Güvercin! Güvercin! Güvercin!

Vancouver'da düzenlenen League of Legends bahar sezonu finallerinde tam anlamıyla bir güvercin rüzgarı esmiş. Fly Quest ile Phoenix 1 arasında yapılan üçüncülük maçı sırasında turnuvanın düzenlendiği kapalı spor salonuna giren bir güvercin bir anda tüm seyircilerin ilgisini üzerine çekerek maçı gölgede bırakmış.

Kotaku'nun haberine göre Fly Quest rakibi üzerinde 2-0'lık skorla ezici bir üstünlük kurmuşken salona giren güvercini gören seyirciler maçı bırakıp kuşla ilgilenmeye başlamış ki biz aslında bunun örneklerini diğer spor müsabakalarından da biliyoruz. Daha önce bu şekilde futbol maçına dalan kediler ve köpekler de görmüştük hatırlarsanız, bu hayvanlar bir anda maçın gerçek yıldızı haline dönüşüyorlar.

Bu maçtaki sevimli güvercinimiz de sağa sola konup etrafta şaşkın şakın dolaşmaya başlamış. Hatta Phoenix1'in aldığı üçüncü maçın ardından spikerler güvercinin Phoenix1'in gayrıresmi "12. adamı" olduğunu ve kaybetmekte olan takıma taktik vermek için salona geldiğini söyleyerek onu da maça dahil etmişler. Bu yorumun ardından Phoenix1 4. maçı ezici biçimde kazanarak seriyi beraberliğe taşımış, 5. ve final maçında da bu üstünlüğünü sürdürerek maçı 0-2'den 3-2'ye döndürmeyi başarmış. Keşke o güvercini takıma maskot olarak alsalar, takımın ismiyle de uyumlu üstelik.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum