Oyungezer Özel League Of Legends Dergisi Hakkında Açıklama ve Yardımlaşma Başlığı

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta piyasaya çıkan özel sayımızla ilgili iki önemli bilgilendirme yapmak istiyoruz. Birincisi bu dergi Oyungezer’in Ocak sayısı değil. LoL’a özel hazırlanmış ve içinde başka hiçbirşey olmayan farklı bir Oyungezer. Haftabaşında Oyungezer Ocak sayısının içeriğini de duyuracağız.

İkinci olarak derginin dağılır dağılmaz çoğu noktada bittiğini ve sizlerin bulmakta zorlandığınızı görüyoruz. Dağıtım şirketinden öğrendiğimize göre henüz onların ana bayi stoklarında dergi var. Hafta başında yeniden bir dağıtım yapacaklarını umuyoruz. Pazartesi günü dağıtım şirketimiz yeni bayilerle güncelleyecek derginin bulunduğu yerler listesini bize iletecek ve biz de sitemizden yayınlayacağız. Ancak yılbaşı hengamesi yüzünden karışıklıklar olabilir. Şimdilik dergiyi bulamayan siz sevgili Oyungezer'lerden ve League of Legends severlerden sabretmenizi rica ediyoruz. Dergiyle ilgili gelişmeleri bu siteden ve Facebook, Twitter hesaplarımızdan anında yayınlamaya devam edeceğiz.

Bu sırada, dergiyi bulan arkadaşlardan bir ricamız var: Aşağıdaki yorumlara dergiyi buldukları yeri, tarihi ve eğer dikkat ettilerse kaç adet kaldığını yazarlarsa, bulmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olurlar. Örneğin:

İstanbul - Altunizade Capitol D&R - 29 Aralık - 5 Adet

Bu şekilde derginin o anda bulunduğu yerleri belirterek arayan arkadaşları yönlendirebiliriz. (Capitol D&R'da 1 saat öncesine kadar 5 adet gerçekten vardı bu arada :) )

İlginize tekrar teşekkürler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum