Left 4 Dead'in Yapımcılarından Yeni Oyun: Evolve

Canavar avı

Left 4 Dead'in yapımcısı Turtle Rock yeni oyununu duyurdu: Evolve.

Evolve aynı Left 4 Dead gibi co-op multiplayer odaklı bir oyun olacak ama 4 kişi vs yapay zekâ değil, 4 kişi vs 1 kişi şeklinde oynanacak. 4 kişilik avcı takımı oldukça geniş bir alanda diğer 1 kişinin yönettiği güçlü yaratığı ayak izlerinden vesairelerden bulup öldürmeye çalışacak. Büyük yaratığı yöneten oyuncu da bulunmadan önce beslenip güçlenmeye çalışacak.

Avcı takımı assault, medic, support ve trapper sınıflarından oluşacak. Örneğin assault'un sınırsız mühimmatı olacak ama 3 kere öldüğünde oyun onun için bitecek. Ayrıca oynamak için illa ki 5 kişi gerekmeyecek, eksik yerler L4D'de olduğu gibi yapay zekâ tarafından doldurulacak.

Oyunun ana odağında bu Hunt modu olsa da henüz açıklanmayan başka modlar da bulunuyor. Ayrıca oyunun tek kişilik oynanabilen bir tarafı da olacak ama henüz o konuda bir şey söylenmedi. 

Oyun THQ bünyesinde yapılıyordu ama onun batışının ardından Evolve fikr-i mülkünü 2K Games 10 küsür milyon dolara satın almıştı. Oyunun yayıncısı onlar olacak yani.

Turtle Rock ne yaptığını bilen, önemli bir firma. 2014 sonbaharında PC, PS4 ve X-One'a çıkacak Evolve'un yeni co-op multiplayer trendi olması hayli yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum