Legends of Runeterra, 24 Ocak'ta Açık Beta Sürecine Giriyor

Heyecan başlıyor

Riot Games'in 10. yıl kutlamalarında ardı ardına patlattığı bombalardan biri de Legends of Runeterra olmuştu. Kapalı beta sürecinde olumlu geri dönüşler almayı başaran LoL evreninde geçen kart oyunu, 24 Ocak'ta resmi açık beta dönemine giriş yapacak. Ön kayıt yaptıranlar oyuna bir gün önce erişebilecek.

Legends of Runeterra'nın resmi sitesindeki bilgilere göre tam 23 Ocak saat 22:00'da LoR açık beta süreci başlamış olacak. Kapalı beta sürecine dahil olan ya da 20 Ocak 10:59'a kadar ön kayıt yaptıran oyuncular 23'ünde oyuna giriş yapabilecek. Fakat yeni kayıt yaptıran oyuncuların mail adreslerine gelecek bir davetiyeyi beklemeleri gerekecek. Bununla birlikte erken erişim isteyen kullanıcıların PC üzerinden ön kayıt yaptırması gerektiğini belirtelim.

24 Ocak saat 22:00'da ise oyun herkesin erişimine açılacak. Ücretsiz olarak oyunu indirip oynayabilmenizin yanı sıra açık betaya katılan kullanıcıları da güzel hediyeler bekliyor. LoR resmi çıkışını yaptığında bu oyunculara Ay Şaşkını Poro Muhafız hediye edilecek.

LoR'un resmi sitesindeki bilgilere göre açık betanın ardından gönül rahatlığı ile destenizi geliştirmeye başlayabileceksiniz zira hesaplar bir kere daha sıfırlanmayacak. Açık betanın ardından yaptığınız her değişim oyun resmi çıkışını gerçekleştirdikten sonra da hesabınızda kalmaya devam edecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum